Retour

Retour Frontriemen en Oornetjes:

Omdat alle frontriemen en oornetjes op maat en volledig naar uw wens worden gemaakt, kunt u deze niet retourneren.
Hierop zijn de geldende algemene voorwaarden onder sectie "HANDWERK" van toepassing.
Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via het
contactformulier


Retour ruitersportartikelen:
 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling (m.u.v. handwerk) retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag bij volledig retour inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Geretourneerde bestellingen die ongefrankeerd of te kort gefrankeerd zijn, worden door LdP Design niet aangenomen. Als u een artikel wenst te ruilen of retourneren zijn de verzendkosten van retour voor rekening van klant. Artikelen kunnen geretourneerd worden naar ons afzender adres. Wij adviseren wel een briefje met daarop u gegevens en uw bestelnummer bij te voegen zodat wij de retourzending aan uw bestelling kunnen koppelen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres:

LdPDesign
Blokdijk 13
1608HH Wijdenes

Let extra goed op met het retourzenden van een neusriem of hoofdstel. Aan de achterzijde van de neusriem ziet bij de aansnoerriem een passantje, mocht deze ontbreken, rekenen wij hiervoor €1,-.

Product ruilen?

Via LdPDesign kan je producten alleen retourneren, niet ruilen. Je kan natuurlijk wel een nieuwe bestelling plaatsen als je een ander product wenst te ontvangen.


Terugbetaling wordt gedaan binnen 14 dagen na ontbinding overeenkomst  Bijlage I: Modelformulier voor herroeping
 


Retour aankopen op evenement:

Evenementaankopen kun je binnen 7 dagen na aankoop retourneren. 
Als u een artikel wenst te retourneren zijn de verzendkosten voor rekening van klant. Artikelen kunnen geretourneerd worden naar ons afzender adres.
U ontvangt hiervoor een waardebon of op het u kunt op het evenement het artikel ruilen. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN