kleinnn

Frontriemen

 
De frontriemen worden geheel met de hand uit kwaliteits tuigleer gesneden, hierdoor is elke maat mogelijk.
 
Ik maak rechte frontriemen en tegen een meerprijs ook wave en V frontriemen.

De lussen  kunnen op 3 manieren worden vastgemaakt:Holnieten
De lussen worden vastgemaakt met zwarte holnieten, ook de lussen kunnen volledig naar eigen maat aangepast worden, inclusief gedeelde kopstukken met ijzeren passantje. De maat van de frontriem kan in elk gewenste maat gesneden worden, ook afwijkende maten zijn geen probleem.

Drukknopen
De lussen worden vastgemaakt met drukknopen, voor het snel op en af doen van uw frontriem. Ook de lussen kunnen volledig naar eigen maat aangepast worden. De maat van de frontriem kan in elk gewenste maat gesneden worden, ook afwijkende maten zijn geen probleem.


Gestikte lussen
De lussen zijn gestikt en hebben een vaste afmeting. Deze frontriemen zijn er alleen in standaard maten op voorraad: Pony (37cm), Cob (39cm) en Full (42-43cm), en sommige in Xfull (47cm). De frontriem zijn te verkrijgen met gedeelde kopstukken met ook hier een leren passantje. Ook is er lakleer beschikbaar. Afwijkende maten kunnen wel besteld worden maar hebben een langere levertijd.

 
Strass
De strass-stenen worden met een sterke lijm vastgezet en ombonden met een speciaal soort garen.
De strasskettingen worden standaard geleverd met zilveren cups. Bij de kleuren zijn er ook enkele met gouden cups, dit staat aangegeven. De achterkant wordt afgeplakt met zwart fleece, wat ook nog eens extra zacht is voor het paardenhoofd. Ook kunt u ervoor kiezen de achterkant met een dun laagje leer (suede) af te werken.

De frontriemen kunnen verzonden worden. Deze worden netjes verpakt en verzonden per brievenbusdoosje of bubbelenvelop. Ook zitten er extra strass-stenen bij, mocht je er ooit een verliezen.
Ophalen kan natuurlijk ook.

Levertijd van een handgemaakte frontriem is ongeveer 3-5 werkdagen.


Ook mocht uw design er niet bij staan, neem contact op met LdP Design voor de mogelijkheden.


 


 Leer

Ik heb de beschikking over 2 soorten leer, zwart en bruin. Op aanvraag evt meerdere kleuren beschikbaar.
Keuze uit een rechte frontriem of tegen meerprijs een wave frontriem.
Mocht u een frontriem willen bestellen, kunt u zelf aangeven hoeveel cm lang de frontriem moet zijn. In plaats van de reguliere maten, kunt u dus ook kiezen voor een tussenmaat.

Reguliere maten:
-Extra full: 45 cm
-Full: 42 cm
-Cob: 38 cm
-Pony: 36 cm

De lengte van de frontriem kunt u bij de frontriem zelf kiezen. Indien u uw eigen frontriem met gedeeld kopstuk opmeet, trek er dan 4cm vanaf voor de juiste maat in het keuzemenu.

De maat van de lusjes zijn 4cm bij een normaal kopstuk en bij een gedeeld kopstuk 6cm. Ook deze zijn geheel naar eigen wens aan te passen.


Ook mocht uw design er niet bij staan, neem contact op met LdP Design voor de mogelijkheden.Kijk voor de kleuren strass kettingen in de webshop.
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN