Botanica Natural Herbal Cream

Botanica Natural Herbal Cream
Botanica Natural Herbal Cream
€ 26.95 nu 22.50
InStock
 
Maat
De natuurlijke kruidencrème is een unieke combinatie van kruideningrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd en gemengd om een gezonde huid te voeden en te stimuleren.
De kruideneigenschappen van Tea Tree, samen met rustgevende Aloë Vera en de extra gunstige waarde van smeerwortel en lavendel voor pijnlijke spieren en pezen, bieden een natuurlijke kruidencrème voor alle doeleinden om een gezonde huid te ondersteunen en te behouden tegen overmatige externe en omgevingsfactoren.

Botanica's Natural herbal cream kan heilzaam zijn bij een breed scala aan huidaandoeningen, zoals: snijwonden, schaafwonden, regenrot en mok. Wonden herstellen zeer snel. Het helpt de huidtextuur glad en soepel te houden. Het ontspant pijnlijke pezen en verzacht spierpijn. De crème bevat een natuurlijk insectenwerend middel.

Instructie voor gebruik: Maak het te behandelen gebied schoon met de Cleansing Wash (niet afspoelen) daarna de crème inmasseren en twee keer per dag herhalen.

  • volledig natuurlijk.
  • verkrijgbaar in meerdere formaten.
  • veilig om te gebruiken bij mens en dier.
  • voor alle huidaandoeningen geschikt.

Verpakking: 
-300 ml in pot
-500 ml in pot met pompje

Ingrediënten:

Aloë vera, Smeerwortel (Comfrey/ Symphytum officinale L.), Lavendel olie, Tea tree olie.

Merk:

Botanica International Ltd. - Ierland 


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN