Waardebon voorwaarden

Waardebon voorwaarden

In aanvulling op de Algemene voorwaarden zijn deze cadeaubon voorwaarden van toepassing op de cadeaubonnen die worden aangeboden door LdP Design. Door gebruik te maken van de waardebon stemt u in met de toepasselijkheid van de geldende voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.
 
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op cadeaubonnen die worden aangeboden door LdP Design
 
2. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit is een combinatie van cijfers en letters. Iedere waardebonbon / code wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeaubon en de code zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies van de cadeaubon vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek te worden verstrekt. LdP Design behoudt zich het recht voor om een waardebon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele waardebon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
 
3. Om een waardebon te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten in de "winkelwagen" te plaatsen. Tijdens het bestelproces vult u vervolgens de exacte code in binnen het vak kortingscode en klikt u op toepassen.
 
4. De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de waardebon. Iedere waardebon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de waardebon niet meer worden gebruikt.
 
5. Waardebonnen uitgegeven door LdP Design zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen bij de desbetreffende webwinkel of op evenementen, d.w.z. LdP Design
 
6. U kunt per bestelling 1 waardebon inleveren. 
 
7. Waardebonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
 
8. Waardebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
 
9. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte waardebon, dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden.
Indien het totaalbedrag van de bestelling lager is dan de waarde van de gebruikte waardebon, ontvangt u een nieuwe waardebon met het resterende bedrag.
 
10. Het is niet toegestaan waardebonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
 
11. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van waardebonnen wordt ontzegd.
 
12. Het is niet toegestaan waardebonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 
13. Deze waardebon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de waardebon voorwaarden telkens voor het gebruik van een waardebon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen waardebonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde waardebon voorwaarden.
 
14. Heeft u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de waardebonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. LdP Design zal uw vraag dan zo spoedig mogelijk behandelen.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN