Garantie & Reparatie

Garantie
Op alle geleverde artikelen zit 28 dagen garantie. Onder de garantie vallen fabricagefouten, materiaalfouten en stiksels. Ritsen en slijtage door gebruik vallen niet onder de garantie. Schade als gevolg van geweld van buitenaf (zoals paardentanden, spijkers, schroeven, schuren of trekken) valt niet onder de garantie.


Frontriemen en oornetjes:
Onder de garantie vallen oa het loslaten van de kettingen fabricagefouten. Er wordt geen garantie gegeven op het verlies van steentjes.
Bij elke handgemaakte frontriem worden extra reservesteentjes geleverd (uitgezonderd Frontriem Diamonds), die u eventueel zelf zou kunnen vervangen.


Reparatie Frontriemen en Oornetjes:
Mocht de frontriem of het oornetje buiten de garantieperiode op wat voor manier beschadigd raken, kan deze in de meeste gevallen gerepareerd worden tegen een kleine vergoeding (+verzendkosten)
Mocht u ooit extra reservesteentjes nodig hebben, kunnen deze ook toegestuurd worden.
Neemt u hiervoor contact met LdP Design op. ( info@ldpdesign.nl)
Indien je een klacht hebt, neem dan altijd eerst contact op met LdP Design ( info@ ldpdesign.nl ) Vermeld de beschrijving van de klacht of schade aan het artikel en geef tevens je ordernummer door. LdP Design zal er vervolgens alles aan doen deze naar tevredenheid op te lossen.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN